Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sioni Bolnisi fc guda
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Petriashvil kopt de bal weg. Gabashvili is nu in balbezit. Gabashvili passt de bal zonder na te denken. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kargareteli is nu in balbezit. Kargareteli passt de bal met de wreef. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sioni Bolnisi - fc guda 0:1

17e minuut.
Goguadze met een sublieme pass. Machkhaneli is nu in balbezit. Patiashvili rent richting de bal. Kargareteli is nu in balbezit. Kargareteli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sioni Bolnisi - fc guda 0:2

19e minuut.
Patiashvili geeft een lange en hoge pass. Machkhaneli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goguadze speelt de bal door. Kargareteli is nu in balbezit. Kargareteli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jamagidze passt de bal met de wreef. Machaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze maakt een afschuwelijke overtreding. Kirtadze krijgt een gele kaart. Machaidze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Karkosashvili trapt de bal weg van het doel. Chachava kopt de bal weg. Jamagidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sioni Bolnisi - fc guda 0:3

37e minuut.
Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli passt de bal met de wreef. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sioni Bolnisi - fc guda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sioni Bolnisi 62%, fc guda 38%.
Sioni Bolnisi - fc guda 0:4

48e minuut.
Gonadze probeert naar een medespeler te passen. Grigolia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chachava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Machaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigolia onderschept slim de pass. Grigolia passt de bal met de wreef. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sioni Bolnisi - fc guda 0:5

64e minuut.
Klungelig pakt Gonadze de bal. Chachava rent richting de bal. Gonadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chachava wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chachava kan niet meer verder spelen. Lortkipanidze komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Goguadze is nu in balbezit. Goguadze speelt de bal door. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze draait met de bal, schiet en ... Petriashvil krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sioni Bolnisi 52%, fc guda 48%.
Sioni Bolnisi - fc guda 0:5