Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
georgian wolf Sioni Bolnisi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kvaratskhelia rent richting de bal. Todua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kvaratskhelia krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Abuashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chubinidze komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili met een sublieme pass. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze schiet op doel. Broladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doghonadze met een harde bal richting middenveld. Arishvili is nu in balbezit. Todua begaat een overtreding. Todua krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chichinadze is nu in balbezit. Jamagidze onderschept slim de pass. Todua rent richting de bal. Todua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lobzhanidze de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - Sioni Bolnisi 0:1

37e minuut.
Daar is Chubinidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaidze is nu in balbezit. Chubinidze onderschept slim de pass. Todua rent richting de bal. Todua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - Sioni Bolnisi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 57%, Sioni Bolnisi 43%.
georgian wolf - Sioni Bolnisi 0:2

58e minuut.
Machkhaneli is nu in balbezit. Machkhaneli geeft de bal voor. Inworp. Arishvili met een snelle inworp. Khvedelidze geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Machaidze is nu in balbezit. Todua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arishvili onderschept slim de pass. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze draait met de bal, schiet en ... Broladze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 51%, Sioni Bolnisi 49%.
georgian wolf - Sioni Bolnisi 0:2