Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rustav City gabrieli
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Tskitishvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jimsheladze de bal onder controle te krijgen. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava draait met de bal, schiet en ... Jimsheladze probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rustav City - gabrieli 1:0

17e minuut.
Kakubava onderschept slim de pass. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Makashvili rent richting de bal. Batsikadze verovert de bal door een tackle van achteren. Batsikadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rustav City - gabrieli 1:1

26e minuut.
Kakubava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buachidze rent richting de bal. Kakubava begaat een overtreding. Kakubava krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Buachidze passt de bal met de wreef. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Papiashvili begaat een overtreding. Arabidze moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arabidze kan niet meer verder spelen. Mushkudiani komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kakubava passt de bal zonder na te denken. Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvelesiani verovert de bal door een tackle van achteren. Gvelesiani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rustav City 55%, gabrieli 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rustav City - gabrieli 1:1

49e minuut.
Kakubava rent richting de bal. Makashvili onderschept slim de pass. Makashvili geeft een hoge lob. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sadghobelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khitalishvili met een sublieme pass. Gogichaishvili speelt de bal door. Gvelesiani rent richting de bal. Gvelesiani draait met de bal, schiet en ... Benashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tskitishvili speelt de bal door. Zibzibadze rent richting de bal. Zibzibadze geeft de bal voor. Jejelava rent richting de bal. Jejelava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kakubava rent richting de bal. Kakubava probeert naar een medespeler te passen. Buachidze met een sublieme pass. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sadghobelashvili geeft een lange en hoge pass. Makashvili kopt de bal weg. Jejelava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kakubava rent richting de bal. Kakubava geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze speelt de bal door. Sikharulidze heeft problemen om de bal te vangen. Gvelesiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvelesiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Benashvili bokst de bal weg.

86e minuut.
Jashi rent richting de bal. Jashi geeft een hoge lob. Kakubava rent richting de bal. Ghogheliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghogheliani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rustav City 58%, gabrieli 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rustav City - gabrieli 1:1