Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sioni Bolnisi realmadridi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Jelia trapt de bal weg van het doel. Jamagidze kopt de bal weg. Daar is Tetradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jelia met een harde bal richting middenveld. Gabashvili speelt de bal door. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Amirkhanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gabashvili probeert naar een medespeler te passen. Machaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Labadze de bal. Todua verovert de bal door een tackle van achteren. Todua passt de bal met de wreef. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ionanidze rent richting de bal. Todua bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadze maakt een afschuwelijke overtreding. Labadze krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tsulukiani geeft een lange en hoge pass. Makasarashvili kopt de bal weg. Gabashvili speelt de bal door. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Janelidze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabashvili met een snelle inworp. Jughashvili rent richting de bal. Jughashvili geeft een hoge lob. Jelia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Labadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadze passt de bal zonder na te denken. Daar is Karaulashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todua verovert de bal door een tackle van achteren. Todua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sioni Bolnisi 42%, realmadridi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sioni Bolnisi - realmadridi 0:0

57e minuut.
Jamagidze geeft de bal voor. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Janelidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jughashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Todua neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sioni Bolnisi - realmadridi 1:0

59e minuut.
Tsulukiani speelt de bal door. Daar is Latibashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latibashvili geeft een hoge lob. Todua heeft problemen om de bal te vangen. Todua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sioni Bolnisi 40%, realmadridi 60%.
Sioni Bolnisi - realmadridi 1:0