Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
achiko gabrieli
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sazandrishvili is nu in balbezit. Batsikadze onderschept slim de pass. Batsikadze probeert naar een medespeler te passen. Guramishvili is nu in balbezit. Guramishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
achiko - gabrieli 0:1

5e minuut.
Tarkhnishvili is nu in balbezit. Asatiani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarkhnishvili. Tarkhnishvili krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Khitalishvili met een sublieme pass. Guramishvili rent richting de bal. Sazandrishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guramishvili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guramishvili kan niet meer verder spelen. Gvelesiani komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Klungelig pakt Kaidarashvili de bal. Kaidarashvili geeft een lange en hoge pass. Satine is nu in balbezit. Satine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
achiko - gabrieli 1:1

28e minuut.
Robakidze speelt de bal door. Jimsheladze is nu in balbezit. Met opzet legt Satine zijn tegenspeler op de grond. Satine krijgt een gele kaart. Jimsheladze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Gogichaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogichaishvili geeft een lange en hoge pass. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze draait met de bal, schiet en ... Romanadze bokst de bal weg. Todua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
achiko - gabrieli 1:2

37e minuut.
Batsikadze passt de bal zonder na te denken. Sazandrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakidze met een sublieme pass. Klungelig pakt Satine de bal. Satine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: achiko 65%, gabrieli 35%.
achiko - gabrieli 1:2

47e minuut.
Korghalidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze onderschept slim de pass. Batsikadze geeft een lange en hoge pass. Gvelesiani is nu in balbezit. Gvelesiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
achiko - gabrieli 1:3

55e minuut.
Chkhaidze geeft de bal voor. Sadghobelashvili rent richting de bal. Sadghobelashvili speelt de bal door. Gvelesiani is nu in balbezit. Gvelesiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
achiko - gabrieli 1:4

60e minuut.
Asatiani met een sublieme pass. Robakidze rent richting de bal. Robakidze speelt de bal door. Satine is nu in balbezit. Satine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gogichaishvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khitalishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khitalishvili speelt de bal door. Batsikadze rent richting de bal. Batsikadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gogichaishvili probeert naar een medespeler te passen. Todua geeft een hoge lob. Satine kopt de bal weg. Robakidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Asatiani kopt de bal weg. Robakidze kan de bal niet met de borst controleren. Kakubava begaat een overtreding. Kakubava krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kaidarashvili passt de bal in één keer door. Robakidze rent richting de bal. Robakidze passt de bal zonder na te denken. Satine is nu in balbezit. Satine schiet op doel. Lomitashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: achiko 48%, gabrieli 52%.
achiko - gabrieli 1:4