Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rustav City fc guda
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Buachidze met een snelle inworp. Papiashvili is nu in balbezit. Papiashvili geeft de bal voor. Jejelava rent richting de bal. Jejelava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buachidze met de inworp. Arabidze geeft een lange en hoge pass. Ugrekhelidze rent richting de bal. Jejelava verovert de bal door een tackle van achteren. Jejelava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rustav City - fc guda 1:0

24e minuut.
Chachava speelt de bal door. Kargareteli is nu in balbezit. Bolotashvili is nu in balbezit. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ghogheliani kan de bal niet met de borst controleren. Ugrekhelidze is nu in balbezit. Ugrekhelidze met een sublieme pass. Jejelava rent richting de bal. Jejelava draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rustav City - fc guda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rustav City 43%, fc guda 57%.
Rustav City - fc guda 2:0

46e minuut.
Matakheria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patiashvili controleert de bal met de borst. Patiashvili met een sublieme pass. Kargareteli speelt de bal door. Dzneladze is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tskitishvili onderschept slim de pass. Chachava verovert de bal door een tackle van achteren. Chachava passt de bal met de wreef. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rustav City - fc guda 2:1

75e minuut.
Inworp. Patiashvili met de inworp. Tskitishvili rent richting de bal. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli schiet op doel. Benashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rustav City - fc guda 2:2

82e minuut.
Tskitishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tskitishvili speelt de bal door. Ugrekhelidze rent richting de bal. Ghogheliani is nu in balbezit. Ghogheliani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rustav City 47%, fc guda 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rustav City - fc guda 2:2