Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc guda Rustav City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Grigolia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goguadze rent richting de bal. Jashi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghogheliani is nu in balbezit. Ghogheliani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tskitishvili passt de bal met de wreef. Ghogheliani rent richting de bal. Goguadze rent richting de bal. Ghogheliani onderschept slim de pass. Ghogheliani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patiashvili met de inworp. Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jashi probeert naar een medespeler te passen. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chachava krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ghogheliani rent richting de bal. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Makashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli onderschept slim de pass. Kargareteli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Papiashvili speelt de bal door. Ghogheliani rent richting de bal. Ghogheliani passt de bal in één keer door. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Patiashvili rent richting de bal. Patiashvili geeft een lange en hoge pass. Makashvili is nu in balbezit. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 51%, Rustav City 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc guda - Rustav City 0:0

51e minuut.
Makashvili rent richting de bal. Makashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patiashvili met de inworp. Kargareteli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Patiashvili onderschept slim de pass. Patiashvili passt de bal in één keer door. Kargareteli rent richting de bal. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzneladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Makashvili rent richting de bal. Petriashvil bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriashvil passt de bal in één keer door. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kirtadze is nu in balbezit. Kirtadze met een sublieme pass. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - Rustav City 1:0

89e minuut.
Jejelava heeft problemen om de bal te vangen. Ugrekhelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava onderschept slim de pass. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. Maghlakelidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc guda - Rustav City 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 38%, Rustav City 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc guda - Rustav City 1:1