Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mxeci georgian wolf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Abuashvili probeert naar een medespeler te passen. Chichinadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chichinadze passt de bal zonder na te denken. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Abuashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaratskhelia rent richting de bal. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - georgian wolf 0:1

38e minuut.
Abuashvili passt de bal zonder na te denken. Kenchuashvili rent richting de bal. Kenchuashvili probeert naar een medespeler te passen. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Khvedelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvedelidze geeft een hoge lob. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - georgian wolf 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 67%, georgian wolf 33%.
mxeci - georgian wolf 0:2

51e minuut.
Berishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berishvili geeft een hoge lob. Zhorzholiani probeert de bal aan de voet te houden. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zhorzholiani speelt de bal door. Berishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chichinadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Berishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Berishvili geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Menabde met een snelle inworp. Vardanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanidze geeft een hoge lob. Kublashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kublashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lobzhanidze rent richting de bal. Tarkhnishvili begaat een overtreding. Lobzhanidze raakt geblesseerd tijdens het duel. Chichinadze met een snel genomen vrije trap. Daar is Chankotadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 45%, georgian wolf 55%.
mxeci - georgian wolf 0:2