Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
georgian wolf mxeci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Chipashvili geeft een lange en hoge pass. Kublashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kublashvili geeft een lange en hoge pass. Vardanidze is nu in balbezit. Vardanidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - mxeci 0:1

23e minuut.
Kekua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masurashvili komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kublashvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Chipashvili de bal. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
georgian wolf - mxeci 1:1

43e minuut.
Khvedelidze rent richting de bal. Menabde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khvedelidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arishvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Masurashvili is nu in balbezit. Masurashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chipashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuashvili schiet op doel. Kakhelishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - mxeci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 43%, mxeci 57%.
georgian wolf - mxeci 2:1

52e minuut.
Aduashvili met de inworp. Kublashvili rent richting de bal. Kublashvili passt de bal zonder na te denken. Vardanidze is nu in balbezit. Vardanidze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
georgian wolf - mxeci 2:2

58e minuut.
Abuashvili is nu in balbezit. Abuashvili met een sublieme pass. Kvaratskhelia rent richting de bal. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Khalvashi geeft een lange en hoge pass. Kvaratskhelia kan de bal niet met de borst controleren. Khutsishvili met een sublieme pass. Menabde rent richting de bal. Menabde geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Khalvashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menabde onderschept slim de pass. Menabde met een sublieme pass. Tarkhnishvili rent richting de bal. Tarkhnishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 56%, mxeci 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
georgian wolf - mxeci 2:2