Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realmadridi achiko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gogiberidze met een sublieme pass. Chachava is nu in balbezit. Chachava passt de bal zonder na te denken. Amirkhanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirkhanashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmadridi - achiko 1:0

5e minuut.
Chachava rent richting de bal. Chachava passt de bal met de wreef. Gorelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirkhanashvili rent richting de bal. Amirkhanashvili draait met de bal, schiet en ... Romanadze bokst de bal weg. Daar is Todua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadridi - achiko 2:0

16e minuut.
Kaidarashvili is nu in balbezit. Kaidarashvili geeft de bal voor. Ionanidze kopt de bal weg. Chkhaidze is nu in balbezit. Chkhaidze schiet op doel. Jelia bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Sazandrishvili de bal. Robakidze is nu in balbezit. Robakidze speelt de bal door. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Romanadze niet meer kan verder spelen. Akhalaia komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazandrishvili is nu in balbezit. Sazandrishvili geeft een lange en hoge pass. Chachava rent richting de bal. Chachava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadridi - achiko 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadridi 49%, achiko 51%.
realmadridi - achiko 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asatiani met de inworp. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhaidze geeft een lange en hoge pass. Labadze onderschept slim de pass. Jelia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Satine is nu in balbezit. Satine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmadridi - achiko 3:1

70e minuut.
Sazandrishvili rent richting de bal. Chachava verovert de bal door een tackle van achteren. Chachava passt de bal met de wreef. Amirkhanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirkhanashvili draait met de bal, schiet en ... Akhalaia bokst de bal weg.

73e minuut.
Labadze rent richting de bal. Robakidze verovert de bal door een tackle van achteren. Robakidze speelt de bal door. Klungelig pakt Satine de bal. Satine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmadridi - achiko 3:2

90e minuut.
Todua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogiberidze met de inworp. Chachava rent richting de bal. Chachava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadridi 48%, achiko 52%.
realmadridi - achiko 3:2