Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc guda mxeci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Tarkhnishvili met een sublieme pass. Chipashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli onderschept slim de pass. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - mxeci 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Berishvili de bal. Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berishvili. Chachava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chachava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kakhelishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kenchuashvili probeert naar een medespeler te passen. Grigolia probeert naar een medespeler te passen. Kargareteli speelt de bal door. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - mxeci 2:0

29e minuut.
Tarkhnishvili speelt de bal door. Vardanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dzneladze de bal onder controle te krijgen. Petriashvil bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriashvil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 43%, mxeci 57%.
fc guda - mxeci 2:0

55e minuut.
Patiashvili probeert naar een medespeler te passen. Kargareteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli passt de bal in één keer door. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze schiet op doel. Kakhelishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. Berishvili rent richting de bal. Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Berishvili rent richting de bal. Kargareteli onderschept slim de pass. Kargareteli passt de bal zonder na te denken. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - mxeci 3:0

73e minuut.
Chipashvili onderschept slim de pass. Chipashvili speelt de bal door. Tarkhnishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkhnishvili schiet op doel. Maghlakelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chipashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli passt de bal met de wreef. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - mxeci 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 43%, mxeci 57%.
fc guda - mxeci 4:0