Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mxeci fc guda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Chipashvili rent richting de bal. Matakheria is nu in balbezit. Chipashvili maakt een afschuwelijke overtreding. Matakheria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matakheria kan niet meer verder spelen. Goguadze komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kirtadze kopt de bal weg. Goguadze is nu in balbezit. Chipashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Goguadze verovert de bal door een tackle van achteren. Goguadze geeft een hoge lob. Kakhelishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chipashvili rent richting de bal. Chipashvili geeft de bal voor. Kirtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkhnishvili onderschept slim de pass. Tarkhnishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kakhelishvili met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Chachava de bal. Chachava kopt de bal weg. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Grigolia geeft een lange en hoge pass. Dzneladze springt en kopt de bal. Khutsishvili kopt de bal weg. Daar is Patiashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiashvili geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vardanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanidze passt de bal zonder na te denken. Kirtadze met een sublieme pass. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili haalt uit met een fantastische trap. Maghlakelidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 56%, fc guda 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mxeci - fc guda 0:0

52e minuut.
Menabde rent richting de bal. Menabde passt de bal met de wreef. Grigolia probeert naar een medespeler te passen. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kirtadze passt de bal zonder na te denken. Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli passt de bal met de wreef. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chipashvili rent richting de bal. Kargareteli onderschept slim de pass. Dzneladze is nu in balbezit. Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli schiet op doel. Kakhelishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Goguadze rent richting de bal. Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli geeft een lange en hoge pass. Petriashvil rent richting de bal. Petriashvil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Khutsishvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patiashvili met een snelle inworp. Kargareteli is nu in balbezit. Kargareteli geeft een hoge lob. Kakhelishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Berishvili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petriashvil met een snelle inworp. Kargareteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 59%, fc guda 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mxeci - fc guda 0:0