Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
georgian wolf gabrieli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Chichinadze rent richting de bal. Abuashvili rent richting de bal. Abuashvili met een sublieme pass. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Lomitashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - gabrieli 1:0

10e minuut.
Khitalishvili is nu in balbezit. Khitalishvili passt de bal zonder na te denken. Masurashvili is nu in balbezit. Kakubava onderschept slim de pass. Kakubava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Masurashvili de bal onder controle te krijgen. Batsikadze rent richting de bal. Masurashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze onderschept slim de pass. Batsikadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
georgian wolf - gabrieli 1:1

41e minuut.
Tarkhnishvili rent richting de bal. Tarkhnishvili geeft de bal voor. Kandelaki heeft problemen om de bal te vangen. Guramishvili is nu in balbezit. Guramishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 60%, gabrieli 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
georgian wolf - gabrieli 1:1

53e minuut.
Chichinadze rent richting de bal. Chichinadze met een sublieme pass. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia schiet op doel. Lomitashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - gabrieli 2:1

63e minuut.
Abuashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Arabidze is nu in balbezit. Arabidze probeert naar een medespeler te passen. Guramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Guramishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
georgian wolf - gabrieli 2:2

67e minuut.
Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap. Jimsheladze heeft problemen om de bal te vangen. Kekua onderschept slim de pass. Kekua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kakubava onderschept slim de pass. Kakubava geeft een lange en hoge pass. Guramishvili heeft problemen om de bal te vangen. Guramishvili schiet op doel. Lobzhanidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gogichaishvili neemt de hoekschop. Kakubava krijgt zijn hoofd ertegen. Broladze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 43%, gabrieli 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
georgian wolf - gabrieli 2:2