Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
georgian wolf realmadridi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Karaulashvili passt de bal zonder na te denken. Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachava speelt de bal door. Amirkhanashvili is nu in balbezit. Amirkhanashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Khalvashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalvashi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amirkhanashvili de bal. Amirkhanashvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mekvabishvili de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mekvabishvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tetrashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chachava rent richting de bal. Chachava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tetradze is nu in balbezit. Arishvili onderschept slim de pass. Arishvili probeert naar een medespeler te passen. Amirkhanashvili is nu in balbezit. Amirkhanashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Labadze speelt de bal door. Chichinadze heeft problemen om de bal te vangen. Chichinadze passt de bal in één keer door. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
georgian wolf - realmadridi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 53%, realmadridi 47%.
georgian wolf - realmadridi 1:0

55e minuut.
Arishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachava verovert de bal door een tackle van achteren. Chachava met een sublieme pass. Amirkhanashvili rent richting de bal. Amirkhanashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aragvispireli trapt de bal weg van het doel. Labadze kopt de bal weg. Gogiberidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandelaki rent richting de bal. Kandelaki probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Labadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chichinadze is nu in balbezit. Chichinadze probeert naar een medespeler te passen. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kandelaki met een snelle inworp. Chichinadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chichinadze passt de bal met de wreef. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karaulashvili geeft een hoge lob. Inworp. Kekua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abuashvili rent richting de bal. Abuashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: georgian wolf 45%, realmadridi 55%.
georgian wolf - realmadridi 1:0