Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realmadridi georgian wolf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Arishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirkhanashvili is nu in balbezit. Arishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arishvili krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Labadze verovert de bal door een tackle van achteren. Labadze met een sublieme pass. Arishvili is nu in balbezit. Chachava rent richting de bal. Chachava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Karaulashvili is nu in balbezit. Abuashvili onderschept slim de pass. Abuashvili passt de bal zonder na te denken. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmadridi - georgian wolf 0:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Khalvashi de bal onder controle te krijgen. Tetrashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Khalvashi zijn tegenspeler op de grond. Khalvashi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Khvedelidze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaulashvili. Khvedelidze raakt geblesseerd tijdens het duel. Arishvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kvaratskhelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaratskhelia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tetrashvili met een sublieme pass. Chachava is nu in balbezit. Chachava passt de bal met de wreef. Amirkhanashvili rent richting de bal. Amirkhanashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realmadridi - georgian wolf 1:1

29e minuut.
Kvaratskhelia met een sublieme pass. Daar is Abuashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirkhanashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amirkhanashvili krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Chichinadze speelt de bal door. Karaulashvili rent richting de bal. Met opzet legt Kvaratskhelia zijn tegenspeler op de grond. Kvaratskhelia krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Labadze heeft problemen om de bal te vangen. Abuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Labadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadridi 51%, georgian wolf 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realmadridi - georgian wolf 1:1

54e minuut.
Labadze speelt de bal door. Daar is Karaulashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Abuashvili rent richting de bal. Abuashvili draait met de bal, schiet en ... Jelia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jelia trapt de bal weg van het doel. Chichinadze kopt de bal weg. Karaulashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kvaratskhelia is nu in balbezit. Kvaratskhelia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmadridi 46%, georgian wolf 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realmadridi - georgian wolf 1:1