Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc guda gabrieli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kakubava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakubava passt de bal zonder na te denken. Batsikadze rent richting de bal. Guramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Guramishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chachava is nu in balbezit. Chachava probeert naar een medespeler te passen. Dzneladze heeft problemen om de bal te vangen. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - gabrieli 1:0

13e minuut.
Tarkhnishvili met de inworp. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Matakheria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Batsikadze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batsikadze neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Maghlakelidze bokst de bal weg.

14e minuut.
Kargareteli kopt de bal weg. Sadghobelashvili rent richting de bal. Sadghobelashvili passt de bal zonder na te denken. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - gabrieli 2:0

16e minuut.
Gogichaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze passt de bal zonder na te denken. Daar is Guramishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guramishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Khitalishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogichaishvili geeft een lange en hoge pass. Ugrekhelidze probeert de bal met de borst te controleren. Guramishvili rent richting de bal. Guramishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - gabrieli 2:1

21e minuut.
Kirtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patiashvili de bal. Kakubava rent richting de bal. Kakubava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kargareteli kopt de bal weg. Klungelig pakt Kakubava de bal. Kakubava probeert naar een medespeler te passen. Guramishvili is nu in balbezit. Guramishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grigolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigolia passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Patiashvili de bal onder controle te krijgen. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - gabrieli 3:1

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maghlakelidze trapt de bal weg. Kargareteli kopt de bal weg. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grigolia passt de bal zonder na te denken. Khitalishvili rent richting de bal. Khitalishvili speelt de bal door. Guramishvili rent richting de bal. Guramishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 55%, gabrieli 45%.
fc guda - gabrieli 3:1

47e minuut.
Tarkhnishvili met een sublieme pass. Guramishvili is nu in balbezit. Ugrekhelidze is nu in balbezit. Batsikadze verovert de bal door een tackle van achteren. Batsikadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze begaat een overtreding. Chachava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chachava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Matakheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kakubava bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze is nu in balbezit. Batsikadze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Patiashvili kan de bal niet met de borst controleren. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiashvili begaat een overtreding. Patiashvili krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Batsikadze probeert naar een medespeler te passen. Khitalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khitalishvili passt de bal in één keer door. Guramishvili is nu in balbezit. Guramishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - gabrieli 3:2

87e minuut.
Kirtadze geeft een lange en hoge pass. Kargareteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli speelt de bal door. Dzneladze rent richting de bal. Dzneladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 48%, gabrieli 52%.
fc guda - gabrieli 3:2