Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
achiko Rustav City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tskitishvili is nu in balbezit. Robakidze onderschept slim de pass. Klungelig pakt Satine de bal. Robakidze is nu in balbezit. Robakidze draait met de bal, schiet en ... Benashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cherkezishvili geeft een lange en hoge pass. Bolotashvili met een sublieme pass. Robakidze met een sublieme pass. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Maghaldadze met de inworp. Daar is Tskitishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tskitishvili passt de bal in één keer door. Jejelava rent richting de bal. Jejelava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Satine kopt de bal weg. Klungelig pakt Tskitishvili de bal. Robakidze speelt de bal door. Satine rent richting de bal. Satine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
achiko - Rustav City 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: achiko 40%, Rustav City 60%.
achiko - Rustav City 1:0

47e minuut.
Buachidze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gorelashvili de bal. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. Romanadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
achiko - Rustav City 1:1

71e minuut.
Daar is Maghaldadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghogheliani rent richting de bal. Ghogheliani probeert naar een medespeler te passen. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romanadze trapt de bal weg. Maghaldadze heeft problemen om de bal te vangen. Ghogheliani rent richting de bal. Ghogheliani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tskitishvili probeert naar een medespeler te passen. Asatiani heeft problemen om de bal te vangen. Jashi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asatiani moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Asatiani kan niet meer verder spelen. Abramidze komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Abramidze geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jashi met de inworp. Ghogheliani is nu in balbezit. Ghogheliani geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: achiko 59%, Rustav City 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
achiko - Rustav City 1:1