Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mxeci Sioni Bolnisi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Chipashvili de bal. Todua rent richting de bal. Todua passt de bal in één keer door. Machaidze rent richting de bal. Machaidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Sioni Bolnisi 0:1

20e minuut.
Todua is nu in balbezit. Todua passt de bal zonder na te denken. Machaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaidze schiet op doel. Kakhelishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Sioni Bolnisi 0:2

38e minuut.
Todua verovert de bal door een tackle van achteren. Todua probeert naar een medespeler te passen. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Sioni Bolnisi 0:3

42e minuut.
Berishvili is nu in balbezit. Berishvili passt de bal in één keer door. Todua rent richting de bal. Todua schiet op doel. Kakhelishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Sioni Bolnisi 0:4

44e minuut.
Menabde onderschept slim de pass. Menabde passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doghonadze de bal. Tarkhnishvili rent richting de bal. Tarkhnishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 75%, Sioni Bolnisi 25%.
mxeci - Sioni Bolnisi 0:4

54e minuut.
Chipashvili is nu in balbezit. Jamagidze onderschept slim de pass. Jamagidze probeert naar een medespeler te passen. Machaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaidze haalt uit met een fantastische trap. Kakhelishvili bokst de bal weg.

72e minuut.
Doghonadze is nu in balbezit. Tarkhnishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Doghonadze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doghonadze krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Tarkhnishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkhnishvili draait met de bal, schiet en ... Doghonadze kopt de bal weg. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili draait met de bal, schiet en ... Karkosashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Berishvili rent richting de bal. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili passt de bal met de wreef. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gabashvili geeft een hoge lob. Latibashvili is nu in balbezit. Latibashvili passt de bal zonder na te denken. Machaidze is nu in balbezit. Machaidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 60%, Sioni Bolnisi 40%.
mxeci - Sioni Bolnisi 0:4