Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED Devils Ahad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Al Mualla rent richting de bal. Abdu Hambari onderschept slim de pass. Abdu Hambari probeert naar een medespeler te passen. Zeer rent richting de bal. Zeer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kermani rent richting de bal. Kermani geeft een lange en hoge pass. Matar heeft problemen om de bal te vangen. Matar schiet op doel. Malallah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Al Qubaisi geeft een hoge lob. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Gobash krijgt een gele kaart.

35e minuut.
El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mualla is nu in balbezit. Met opzet legt El Huzayel zijn tegenspeler op de grond. El Huzayel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zeer rent richting de bal. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. El Gobash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Serkal is nu in balbezit. Serkal geeft een hoge lob. Inworp. Matar met de inworp. Abdu Hambari geeft de bal voor. Al Sultan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Devils 36%, Ahad 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RED Devils - Ahad 0:0

49e minuut.
bin rabee passt de bal met de wreef. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer rent richting de bal. Zeer schiet op doel. Al Sultan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
El Huzayel kopt de bal weg. Abdu Hambari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari onderschept slim de pass. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jaber geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mansoor met de inworp. Abdu Omer controleert de bal met de borst. Abdu Omer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Matar kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeer de bal. Serkal is nu in balbezit. Zeer onderschept slim de pass. Zeer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer rent richting de bal. Zeer passt de bal met de wreef. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Abdu Hambari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Falahi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Devils 43%, Ahad 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RED Devils - Ahad 0:0