Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play11 ROCKBEATS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar geeft de bal voor. bin Butti rent richting de bal. bin Butti draait met de bal, schiet en ... Moradi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
El Haroun is nu in balbezit. Al Majed bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Majed geeft een hoge lob. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
El Haroun rent richting de bal. bin Butti onderschept slim de pass. bin Butti passt de bal zonder na te denken. Beitar heeft problemen om de bal te vangen. Beitar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Al Matar onderschept slim de pass. Al Matar passt de bal in één keer door. El Haroun rent richting de bal. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi probeert naar een medespeler te passen. bin AL Fahir is nu in balbezit. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Beitar rent richting de bal. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti verovert de bal door een tackle van achteren. bin Butti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is bin AL Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Fahir met een sublieme pass. Warthani is nu in balbezit. Warthani draait met de bal, schiet en ... El Forouhar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
play11 - ROCKBEATS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play11 55%, ROCKBEATS 45%.
play11 - ROCKBEATS 1:0

61e minuut.
Shehhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Al Hufi rent richting de bal. bin Al Hufi geeft een lange en hoge pass. Warthani is nu in balbezit. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Beitar onderschept slim de pass. bin Butti rent richting de bal. Haj Akram is nu in balbezit. Beitar verovert de bal door een tackle van achteren. Beitar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi passt de bal zonder na te denken. bin Butti rent richting de bal. Beitar is nu in balbezit. Beitar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play11 60%, ROCKBEATS 40%.
play11 - ROCKBEATS 1:0