Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Rapists Banias
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
bin Al Hufi onderschept slim de pass. Jumaa is nu in balbezit. Jumaa passt de bal met de wreef. Sulayman rent richting de bal. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
EL Hussain rent richting de bal. EL Hussain probeert naar een medespeler te passen. Warthani rent richting de bal. Warthani geeft de bal voor. Daar is bin Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Abdu Darwish met een sublieme pass. Mostowfi kopt de bal weg. Abdu Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Abdu Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Rapists - Banias 1:0

24e minuut.
Mostowfi passt de bal in één keer door. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Hussain onderschept slim de pass. bin Mohsen onderschept slim de pass. bin Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Harbi met een snelle inworp. Mahmoud Mansur geeft een hoge lob. bin Abdu Darwish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
bin Al Hufi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warthani met de inworp. bin Mohsen is nu in balbezit. bin Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Rapists 40%, Banias 60%.
The Rapists - Banias 1:0

46e minuut.
Daar is Mostowfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud Mansur rent richting de bal. Mahmoud Mansur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mahmoud Mansur zal de hoekschop nemen. Hana Ichya maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Abdu Darwish bokst de bal weg.

48e minuut.
Hana Rasibi onderschept slim de pass. Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohsen rent richting de bal. bin Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jumaa speelt de bal door. bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdu Metsu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jumaa rent richting de bal. bin Mohsen is nu in balbezit. bin Al Hufi maakt een afschuwelijke overtreding. bin Al Hufi krijgt een gele kaart. bin Mohsen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Mohsen kan niet meer verder spelen. bin Yaseen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Abdu Metsu rent richting de bal. Mostowfi onderschept slim de pass. Mostowfi passt de bal zonder na te denken. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap. bin Abdu Darwish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Moradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is bin Al Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumaa geeft een hoge lob. Mostowfi met een sublieme pass. bin Yaseen heeft problemen om de bal te vangen. bin Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Rapists 40%, Banias 60%.
The Rapists - Banias 1:0