Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahad irmany
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
bin Mustafa is nu in balbezit. Al Mualla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mustafa. bin Mustafa krijgt een gele kaart. Al Mualla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al Mualla kan niet meer verder spelen. Abdulrahman komt het veld opgelopen. Al Qubaisi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
bin Mustafa heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer speelt de bal door. Matar rent richting de bal. Matar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahad - irmany 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahad 44%, irmany 56%.
Ahad - irmany 1:0

51e minuut.
Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Qubaisi. bin Mustafa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Jahouri wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Al Sultan met een harde bal richting middenveld. bin Mustafa heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Omer probeert naar een medespeler te passen. Matar rent richting de bal. Matar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hana Jahouri met een sublieme pass. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed begaat een overtreding. Al Jaber roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Al Jaber kan niet meer verder spelen. bin matar komt het veld opgelopen. Hana Jahouri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Musallam probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahman heeft problemen om de bal te vangen. Al Mansoor is nu in balbezit. Al Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahad - irmany 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahad 62%, irmany 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahad - irmany 1:1