Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irmany Ahad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Al Mansoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Omer is nu in balbezit. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... Matar rent richting de bal. Matar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irmany - Ahad 0:1

33e minuut.
El Gobash geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdulqader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Mansoor rent richting de bal. Al Mansoor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musallam bereikt de bal nog maar net als eerste. Musallam geeft een hoge lob. Al Mansoor kan de bal niet met de borst controleren. Al Mansoor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Al Mansoor passt de bal met de wreef. Sufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber is nu in balbezit. Al Jaber haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
bin Mustafa is nu in balbezit. bin Mustafa geeft een hoge lob. El Rasheed kopt de bal weg. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irmany 63%, Ahad 37%.
irmany - Ahad 0:1

46e minuut.
Musallam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Qubaisi met een sublieme pass. Al Jaber rent richting de bal. Al Jaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irmany - Ahad 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Serkal de bal. Abdulqader rent richting de bal. Serkal rent richting de bal. Abdulqader onderschept slim de pass. Abdulqader geeft een hoge lob. Al Sultan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irmany 29%, Ahad 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
irmany - Ahad 1:1