Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.ABD TEAM Banias
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Al Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu probeert naar een medespeler te passen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman schiet op doel. Hana Jawhar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel geeft een hoge lob. Inworp. Homayoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Haddad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sulayman is nu in balbezit. Al Jasmi onderschept slim de pass. Al Haddad onderschept slim de pass. Al Haddad draait met de bal, schiet en ... Hana Jawhar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - Banias 0:1

18e minuut.
Al Haddad onderschept slim de pass. Al Haddad probeert naar een medespeler te passen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Haddad is nu in balbezit. Al Haddad passt de bal zonder na te denken. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Abdu Rabee rent richting de bal. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman passt de bal zonder na te denken. Al Haddad rent richting de bal. Al Haddad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Al Hufi geeft een lange en hoge pass. Homayoun rent richting de bal. Homayoun geeft een lange en hoge pass. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - Banias 0:2

33e minuut.
Salem onderschept slim de pass. Salem probeert naar een medespeler te passen. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. bin Abdu Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - Banias 1:2

43e minuut.
Abdu Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun met een sublieme pass. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - Banias 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ABD TEAM 73%, Banias 27%.
FC.ABD TEAM - Banias 1:3

58e minuut.
bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi passt de bal in één keer door. Al Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Haddad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
bin Abdu Darwish met een harde bal richting middenveld. bin Hussain rent richting de bal. bin Al Hufi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Hussain moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. bin Hussain kan niet meer verder spelen. bin Al Rabee komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Al Haddad passt de bal met de wreef. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel rent richting de bal. Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - Banias 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ABD TEAM 52%, Banias 48%.
FC.ABD TEAM - Banias 1:4