Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROCKBEATS irmany
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


17e minuut.
bin Jawhar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Al Jaber heeft problemen om de bal te vangen. Al Jaber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROCKBEATS - irmany 0:1

22e minuut.
Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti verovert de bal door een tackle van achteren. bin Butti passt de bal in één keer door. Beitar rent richting de bal. Beitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROCKBEATS - irmany 1:1

26e minuut.
bin Butti is nu in balbezit. Hana Darwish rent richting de bal. bin Butti onderschept slim de pass. Beitar rent richting de bal. Beitar haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Bilal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hana Huzayel de bal. Beitar rent richting de bal. Beitar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
EL Omer geeft de bal voor. Hana Huzayel kan de bal niet met de borst controleren. Hana Omer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hana Omer krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Al Majed verovert de bal door een tackle van achteren. Al Majed geeft de bal voor. El Rabee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCKBEATS 46%, irmany 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCKBEATS - irmany 1:1

46e minuut.
Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bilal onderschept slim de pass. El Bilal met een sublieme pass. bin Butti rent richting de bal. bin Butti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Mustafa is nu in balbezit. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar is nu in balbezit. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jawhar probeert naar een medespeler te passen. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCKBEATS 46%, irmany 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCKBEATS - irmany 1:1