Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
play11 Ahad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
El Rasheed geeft de bal voor. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi is nu in balbezit. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Moradi met een harde bal richting middenveld. Al Mualla kopt de bal weg. bin Al Hufi geeft een lange en hoge pass. Warthani is nu in balbezit. Warthani haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan bokst de bal weg.

19e minuut.
El Haroun is nu in balbezit. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani rent richting de bal. Warthani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin AL Fahir kopt de bal weg. Warthani rent richting de bal. Sufi begaat een overtreding. Sufi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Haj Akram geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mansoor met de inworp. Abdu Omer rent richting de bal. Abdu Omer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play11 51%, Ahad 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
play11 - Ahad 0:0

47e minuut.
Kermani speelt de bal door. Daar is Abdu Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Omer passt de bal zonder na te denken. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar haalt uit met een fantastische trap. Moradi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Warthani is nu in balbezit. Sufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani schiet op doel. Al Sultan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
play11 - Ahad 1:0

67e minuut.
Al Qubaisi rent richting de bal. bin AL Fahir onderschept slim de pass. bin AL Fahir geeft een hoge lob. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
play11 - Ahad 2:0

88e minuut.
El Rasheed geeft de bal voor. Kermani probeert naar een medespeler te passen. Matar is nu in balbezit. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Moradi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: play11 50%, Ahad 50%.
play11 - Ahad 2:0