Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.ABD TEAM play11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Huzayel passt de bal met de wreef. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem met een sublieme pass. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Khalil Hanna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Al Hufi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al Kaabi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt bin AL Fahir de bal. Moradi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khalil Hanna rent richting de bal. Khalil Hanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ABD TEAM - play11 1:0

24e minuut.
El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem onderschept slim de pass. Salem met een sublieme pass. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
El Haroun rent richting de bal. Warthani is nu in balbezit. El Haroun is nu in balbezit. Warthani is nu in balbezit. Warthani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
bin AL Fahir passt de bal zonder na te denken. El Haroun rent richting de bal. El Haroun passt de bal met de wreef. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.ABD TEAM - play11 1:1

42e minuut.
bin AL Fahir is nu in balbezit. bin AL Fahir speelt de bal door. Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser onderschept slim de pass. Naser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ABD TEAM 55%, play11 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.ABD TEAM - play11 1:1

79e minuut.
Abdu Rabee met een sublieme pass. Salem rent richting de bal. Salem passt de bal zonder na te denken. Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ABD TEAM 65%, play11 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.ABD TEAM - play11 1:1