Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irmany play11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Al Matar passt de bal met de wreef. Talyani rent richting de bal. Talyani passt de bal zonder na te denken. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. Talyani passt de bal in één keer door. Warthani is nu in balbezit. Warthani haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
irmany - play11 0:1

17e minuut.
Abdulqader geeft een hoge lob. bin Al Hufi kopt de bal weg. Daar is bin AL Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Mustafa geeft een lange en hoge pass. Al Jaber kopt de bal weg. Al Mansoor is nu in balbezit. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irmany - play11 1:1

43e minuut.
Musallam geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Mustafa de bal. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor draait met de bal, schiet en ... bin Al Hufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irmany 47%, play11 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
irmany - play11 1:1

59e minuut.
Haj Akram geeft een hoge lob. Inworp. Abdulqader met een snelle inworp. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Mustafa kan de bal niet met de borst controleren. Haj Akram rent richting de bal. Haj Akram met een sublieme pass. Warthani rent richting de bal. Warthani draait met de bal, schiet en ... Al Sultan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irmany 55%, play11 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
irmany - play11 1:1