Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahad ROCKBEATS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
El Bilal onderschept slim de pass. El Bilal passt de bal in één keer door. Beitar is nu in balbezit. Beitar schiet op doel. Sufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahad - ROCKBEATS 0:1

2e minuut.
Abdu Omer probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Huzayel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Butti is nu in balbezit. bin Butti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Al Qubaisi is nu in balbezit. bin Butti onderschept slim de pass. bin Butti probeert naar een medespeler te passen. Beitar is nu in balbezit. Beitar haalt uit met een fantastische trap. Al Sultan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
El Gobash geeft een lange en hoge pass. Al Majed is nu in balbezit. Al Majed probeert naar een medespeler te passen. El Bilal is nu in balbezit. El Bilal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
bin Butti probeert naar een medespeler te passen. Beitar is nu in balbezit. Al Mualla maakt een afschuwelijke overtreding. Al Mualla is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor onderschept slim de pass. Al Mansoor met een sublieme pass. Matar rent richting de bal. Matar draait met de bal, schiet en ... El Forouhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdu Humaid heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahad - ROCKBEATS 1:1

17e minuut.
El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti onderschept slim de pass. bin Butti speelt de bal door. Hana Huzayel rent richting de bal. Hana Huzayel speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahad - ROCKBEATS 1:2

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kermani met de inworp. Al Noubi rent richting de bal. Abdu Omer onderschept slim de pass. Abdu Omer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Serkal rent richting de bal. El Bilal onderschept slim de pass. El Bilal passt de bal met de wreef. bin Butti is nu in balbezit. bin Butti schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Serkal probeert de bal aan de voet te houden. El Bilal is nu in balbezit. El Bilal probeert naar een medespeler te passen. Beitar is nu in balbezit. Beitar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahad 61%, ROCKBEATS 39%.
Ahad - ROCKBEATS 1:2

54e minuut.
Abdu Humaid passt de bal met de wreef. Al Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Omer. Abdu Omer krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hana Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Qubaisi onderschept slim de pass. Al Qubaisi geeft een hoge lob. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahad - ROCKBEATS 2:2

67e minuut.
Sufi is nu in balbezit. bin Butti onderschept slim de pass. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti is nu in balbezit. bin Butti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
El Rasheed speelt de bal door. Abdu Omer is nu in balbezit. Al Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Serkal is nu in balbezit. El Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. El Bilal met een sublieme pass. bin Butti bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
El Gobash geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Bilal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Butti geeft een lange en hoge pass. Hana Huzayel kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
El Rasheed is nu in balbezit. Al Qubaisi speelt de bal door. Abdu Omer met een sublieme pass. Matar is nu in balbezit. Matar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Butti onderschept slim de pass. bin Butti passt de bal in één keer door. Beitar rent richting de bal. Beitar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar onderschept slim de pass. bin Jawhar passt de bal zonder na te denken. Beitar is nu in balbezit. Beitar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahad 57%, ROCKBEATS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahad - ROCKBEATS 2:2