Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alkarama real mdred
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Metsu geeft een hoge lob. bin Qubaisi kopt de bal weg. bin Zayed probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gobash de bal. Gobash haalt uit met een fantastische trap. bin Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
bin Qubaisi kopt de bal weg. Gobash heeft problemen om de bal te vangen. Al Baloushi is nu in balbezit. Gobash onderschept slim de pass. Gobash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - real mdred 0:1

8e minuut.
El Rabee onderschept slim de pass. Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
bin Qubaisi passt de bal zonder na te denken. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain passt de bal in één keer door. Gobash is nu in balbezit. Gobash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - real mdred 0:2

12e minuut.
Inworp. bin Al Rabee met de inworp. Al Ghandi rent richting de bal. Al Ghandi geeft een hoge lob. Paal! Gobash rent richting de bal. Gobash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - real mdred 0:3

14e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali passt de bal zonder na te denken. Daar is Hana Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
bin Al Rabee met een sublieme pass. Al Ghandi probeert naar een medespeler te passen. Al Baloushi heeft problemen om de bal te vangen. Gobash is nu in balbezit. Gobash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - real mdred 0:4

21e minuut.
El Rabee rent richting de bal. El Rabee geeft de bal voor. Daar is El Harbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
bin Zayed geeft de bal voor. Inworp. bin Al Rabee met een snelle inworp. Al Ghandi is nu in balbezit. Al Ghandi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - real mdred 0:5

41e minuut.
El Harbi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gobash de bal. Met opzet legt AL Sayed zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag AL Sayed naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkarama 53%, real mdred 47%.
Alkarama - real mdred 0:5

49e minuut.
El Fayed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Darwish. El Fayed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Fayed met een snel genomen vrije trap. El Harbi springt en kopt de bal. Radwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
El Rabee probeert de bal met de borst te controleren. Al Ghandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ghandi probeert naar een medespeler te passen. Gobash is nu in balbezit. Gobash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gobash kopt de bal weg. bin Zayed speelt de bal door. Daar is El Rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkarama 57%, real mdred 43%.
Alkarama - real mdred 0:5