Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBITHNAH FC real mdred
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
bin AL Hawzai rent richting de bal. Hana Rabee rent richting de bal. bin AL Hawzai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin AL Hawzai krijgt een gele kaart.

24e minuut.
bin Qubaisi passt de bal in één keer door. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain speelt de bal door. Al Ghandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ghandi passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Metsu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Abdu Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain geeft de bal voor. Gobash rent richting de bal. Gobash schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBITHNAH FC 52%, real mdred 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALBITHNAH FC - real mdred 0:0

53e minuut.
Daar is Khattab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khattab probeert naar een medespeler te passen. Iba Haroun geeft de bal voor. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain probeert naar een medespeler te passen. El Matsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gobash rent richting de bal. EL Nayhan onderschept slim de pass. Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ... El Matsu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Homayoun met een sublieme pass. Abdu Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hareb passt de bal met de wreef. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBITHNAH FC - real mdred 1:0

74e minuut.
Khattab rent richting de bal. Abdu Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Khattab verovert de bal door een tackle van achteren. Khattab geeft de bal voor. Gobash springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abdu Hussain speelt de bal door. Khattab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khattab passt de bal in één keer door. Al Ghandi rent richting de bal. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBITHNAH FC 55%, real mdred 45%.
ALBITHNAH FC - real mdred 1:0