Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alkarama نادي المكلا fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


19e minuut.
bin Zayed geeft een hoge lob. Inworp. Al Rasibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - نادي المكلا fc 0:1

23e minuut.
Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif onderschept slim de pass. Ahmad Yousif probeert naar een medespeler te passen. bin Ali Faraj rent richting de bal. bin Ali Faraj schiet op doel. Paal! bin Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Al Nard verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nard geeft een lange en hoge pass. bin AL Harbi heeft problemen om de bal te vangen. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi draait met de bal, schiet en ... bin Bdeir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alkarama - نادي المكلا fc 1:1

31e minuut.
bin rabee is nu in balbezit. bin rabee geeft de bal voor. Ali geeft een lange en hoge pass. El Fayed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fayed schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Al Nayhan is nu in balbezit. Hana Fahir verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Fahir probeert naar een medespeler te passen. bin Ali Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Faraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
El Rabee onderschept slim de pass. El Rabee passt de bal met de wreef. Metsu is nu in balbezit. Metsu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Al Baloushi de bal onder controle te krijgen. bin Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hana Fahir is nu in balbezit. Hana Fahir met een sublieme pass. El Rabee probeert de bal aan de voet te houden. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkarama 50%, نادي المكلا fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alkarama - نادي المكلا fc 1:1

49e minuut.
El Huzayel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El Rabee de bal. Ahmad Yousif is nu in balbezit. bin Ali Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Faraj draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alkarama - نادي المكلا fc 1:2

54e minuut.
bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana met een sublieme pass. bin Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Al Walid passt de bal zonder na te denken. Daar is Hana Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Fahir geeft een hoge lob. bin Ali Faraj is nu in balbezit. bin Ali Faraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
El Fayed met een snelle inworp. Daar is Al Nayhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Fahir rent richting de bal. Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
bin Jawhar is nu in balbezit. bin Ali Faraj onderschept slim de pass. bin Ali Faraj passt de bal zonder na te denken. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
El Rabee met een sublieme pass. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan passt de bal zonder na te denken. El Harbi is nu in balbezit. El Harbi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkarama 58%, نادي المكلا fc 42%.
Alkarama - نادي المكلا fc 1:2