Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucascassiano jordansound
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hana Ichya passt de bal in één keer door. Al Matrooshi rent richting de bal. Al Matrooshi passt de bal zonder na te denken. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hana Zeer trapt de bal weg van het doel. Hana Ichya kopt de bal weg. Hana Ambari heeft problemen om de bal te vangen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shareef probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Abdu Shehhi de bal onder controle te krijgen. Hasan Ichya met een sublieme pass. Mugri is nu in balbezit. Mugri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hana Ambari geeft een hoge lob. Malallah kopt de bal weg. Hana Ambari heeft problemen om de bal te vangen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Al Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun speelt de bal door. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hana Ichya controleert de bal met de borst. Hana Ichya geeft de bal voor. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... AL Hussain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucascassiano - jordansound 1:0

32e minuut.
Abdu Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Shehhi geeft de bal voor. Mugri met een sublieme pass. Hasan Ichya is nu in balbezit. Hasan Ichya schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Klungelig pakt Beitar de bal. Haj Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Akram speelt de bal door. Mugri rent richting de bal. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucascassiano 51%, jordansound 49%.
lucascassiano - jordansound 1:0

53e minuut.
Haj Akram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya passt de bal in één keer door. Naser rent richting de bal. Naser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucascassiano - jordansound 2:0

62e minuut.
Mugri rent richting de bal. Mugri passt de bal zonder na te denken. bin Ichya rent richting de bal. Hasan Ichya rent richting de bal. Hasan Ichya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mousa Al Jaber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Huzayel komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Haj Akram speelt de bal door. bin AL Harbi rent richting de bal. Met opzet legt bin Ichya zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Ichya naar de kleedkamers voor een vroege douche. bin AL Harbi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin AL Harbi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Paal!

82e minuut.
Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Huzayel onderschept slim de pass. bin Huzayel geeft de bal voor. Naser heeft problemen om de bal te vangen. Naser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucascassiano 51%, jordansound 49%.
lucascassiano - jordansound 2:0