Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bullzz real mdred
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Hana Darwish rent richting de bal. Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ghandi met een sublieme pass. Gobash rent richting de bal. Gobash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bullzz - real mdred 0:1

16e minuut.
Al Jasmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Ghandi met een sublieme pass. Gobash rent richting de bal. Gobash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bullzz - real mdred 0:2

17e minuut.
Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobash onderschept slim de pass. Al Jasmi onderschept slim de pass. Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Khattab passt de bal met de wreef. El Hufi is nu in balbezit. Khattab bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Matar geeft een lange en hoge pass. Abdu Hussain met een sublieme pass. Gobash is nu in balbezit. Al Ghandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bullzz 64%, real mdred 36%.
Bullzz - real mdred 0:2

49e minuut.
El Hufi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasmi met de inworp. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
bin Ichya onderschept slim de pass. Al Ghandi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ghandi speelt de bal door. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. Jasmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Abdu Hussain geeft een lange en hoge pass. Khattab kopt de bal weg. Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Al Ghandi is nu in balbezit. Al Ghandi draait met de bal, schiet en ... Jasmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Al Ghandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Jasmi rent richting de bal. Al Jasmi geeft een lange en hoge pass. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Khattab is nu in balbezit. Qassim onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Qubaisi. bin Qubaisi krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Hana Jahouri met een snelle inworp. Al Jasmi rent richting de bal. Al Ghandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Al Ghandi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Al Ghandi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bullzz 54%, real mdred 46%.
Bullzz - real mdred 0:2