Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRY real mdred
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Nadr kopt de bal weg. EL Nayhan heeft problemen om de bal te vangen. Al Ghandi rent richting de bal. Al Ghandi haalt uit met een fantastische trap. Nadr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRY - real mdred 0:1

17e minuut.
Gobash is nu in balbezit. Al Ghandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri is nu in balbezit. Al Ghandi onderschept slim de pass. Al Ghandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hana Sultan geeft een hoge lob. Inworp. EL Omer met de inworp. El Jawhar rent richting de bal. El Jawhar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
El Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Jawhar passt de bal zonder na te denken. Khattab rent richting de bal. bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nadr onderschept slim de pass. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor geeft een lange en hoge pass. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRY 52%, real mdred 48%.
ANDRY - real mdred 0:1

57e minuut.
Abdu Hussain is nu in balbezit. bin sayed onderschept slim de pass. bin sayed geeft de bal voor. Khattab rent richting de bal. Khattab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Abdu Hussain met een snelle inworp. Al Ghandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ghandi passt de bal met de wreef. Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobash haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
El Hufi geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Abdu Darwish de bal. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hana Sultan de bal onder controle te krijgen. Radwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANDRY - real mdred 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRY 66%, real mdred 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANDRY - real mdred 1:1