Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBITHNAH FC lucascassiano
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mousa Al Jaber passt de bal zonder na te denken. Al Matrooshi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Hareb. Abdu Hareb krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hana Jawhar kopt de bal weg. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish passt de bal met de wreef. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Iba Haroun met een snelle inworp. Abdu Hareb is nu in balbezit. Abdu Hareb met een sublieme pass. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hana Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. Mousa Al Jaber rent richting de bal. Mousa Al Jaber geeft een hoge lob. bin Al Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Beitar rent richting de bal. Beitar probeert naar een medespeler te passen. El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hana Zeer met een sublieme pass. Al Matrooshi kopt de bal weg. Iba Haroun heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hareb is nu in balbezit. bin Al Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hana Ichya passt de bal met de wreef. bin Al Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBITHNAH FC 50%, lucascassiano 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALBITHNAH FC - lucascassiano 0:0

46e minuut.
bin Abdu Darwish probeert naar een medespeler te passen. Malallah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Humaid. Abdu Humaid krijgt een gele kaart. Malallah raakt geblesseerd tijdens het duel. Beitar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Hufi is nu in balbezit. bin Al Hareb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Al Hareb naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
bin azad kopt de bal weg. Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Humaid met een sublieme pass. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mualla schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Abdu Hareb passt de bal met de wreef. Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun speelt de bal door. Al Mualla rent richting de bal. Al Mualla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun passt de bal zonder na te denken. bin Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBITHNAH FC - lucascassiano 1:0

87e minuut.
Homayoun is nu in balbezit. Homayoun geeft de bal voor. El Haroun rent richting de bal. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALBITHNAH FC - lucascassiano 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBITHNAH FC 32%, lucascassiano 68%.
ALBITHNAH FC - lucascassiano 2:0