Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucascassiano ALBITHNAH FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Homayoun rent richting de bal. Hana Ichya onderschept slim de pass. Hana Ichya probeert naar een medespeler te passen. Naser is nu in balbezit. Naser haalt uit met een fantastische trap. El Matsu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Iba Haroun is nu in balbezit. Iba Haroun passt de bal in één keer door. Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish onderschept slim de pass. bin Abdu Darwish haalt uit met een fantastische trap. Hana Zeer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucascassiano - ALBITHNAH FC 0:1

16e minuut.
Naser rent richting de bal. Naser passt de bal met de wreef. Mousa Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Hana Gobash geeft een hoge lob. Al Matrooshi controleert de bal met de borst. Iba Haroun is nu in balbezit. Iba Haroun geeft de bal voor. Hana Zeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucascassiano 58%, ALBITHNAH FC 42%.
lucascassiano - ALBITHNAH FC 0:1

51e minuut.
Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish rent richting de bal. Beitar begaat een overtreding. bin Abdu Darwish roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Abdu Darwish kan niet meer verder spelen. Abdu Forouhar komt het veld opgelopen.

52e minuut.
bin AL Sakhtyani met de inworp. Hana Jawhar rent richting de bal. bin Ichya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, bin Ichya moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! bin Ichya schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Iba Haroun rent richting de bal. bin AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani met een sublieme pass. Hana Jawhar is nu in balbezit. Hana Jawhar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
El Haroun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. El Haroun geeft een hoge lob. Abdu Forouhar rent richting de bal. Abdu Forouhar schiet op doel. Hana Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is bin AL Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Sakhtyani passt de bal in één keer door. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap. Hana Zeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Al Matrooshi geeft de bal voor. Daar is EL Nayhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lucascassiano - ALBITHNAH FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucascassiano 59%, ALBITHNAH FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lucascassiano - ALBITHNAH FC 1:1