Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricardo22 rafi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir passt de bal in één keer door. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - rafi 0:1

5e minuut.
Khalil Hanna is nu in balbezit. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir passt de bal met de wreef. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. Hana Ambari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - rafi 0:2

12e minuut.
Sulayman Abbas geeft een lange en hoge pass. Mubarak is nu in balbezit. EL Baloushi begaat een overtreding. EL Baloushi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi speelt de bal door. Abdu Hareb is nu in balbezit. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap. AL Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is El Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalil Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homayoun met de inworp. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. Abdu Forouhar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - rafi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricardo22 47%, rafi 53%.
Ricardo22 - rafi 1:2

54e minuut.
Hasan Ichya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Gobash geeft een lange en hoge pass. Al Haddad probeert de bal met de borst te controleren. Hana Omar onderschept slim de pass. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - rafi 1:3

56e minuut.
Sulaiman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Sayed met de inworp. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Abdu Hareb de bal. AL Omer bokst de bal weg. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - rafi 2:3

63e minuut.
Abdu Fahir speelt de bal door. Hana Omar rent richting de bal. Sulayman Abbas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hana Omar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hana Omar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hana Ambari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricardo22 - rafi 2:4

80e minuut.
bin AL Fahir rent richting de bal. bin AL Fahir passt de bal met de wreef. Al Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricardo22 54%, rafi 46%.
Ricardo22 - rafi 2:4