Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EDURDEFGGTYY FC real barcelona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Jaber probeert de bal met de borst te controleren. EL Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. EL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Yardan is nu in balbezit. Yardan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Noubi is nu in balbezit. Noubi passt de bal in één keer door. Yardan rent richting de bal. Yardan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Al Kaabi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Noubi is nu in balbezit. bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir passt de bal in één keer door. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai schiet op doel. Nadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash geeft de bal voor. Nadr met een sublieme pass. Darwish is nu in balbezit. Darwish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jaber probeert naar een medespeler te passen. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain speelt de bal door. Yardan rent richting de bal. Yardan haalt uit met een fantastische trap. Haj Sultan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. EL Nayhan speelt de bal door. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDURDEFGGTYY 49%, FC real barcelona 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EDURDEFGGTYY - FC real barcelona 0:0

62e minuut.
Darwish geeft een lange en hoge pass. Hana Hussain met een sublieme pass. Klungelig pakt Noubi de bal. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Yardan passt de bal in één keer door. Al Qubaisi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin AL Omer. Al Qubaisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Qubaisi met een snel genomen vrije trap. Haj Sultan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yardan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - FC real barcelona 1:0

69e minuut.
Al Rasibi rent richting de bal. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Rasibi. Al Rasibi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. El Huzayel geeft de bal voor. Jaber kopt de bal weg. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EDURDEFGGTYY - FC real barcelona 1:1

85e minuut.
Hana Hussain is nu in balbezit. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir passt de bal in één keer door. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - FC real barcelona 1:2

87e minuut.
Yardan speelt de bal door. Shareef geeft een hoge lob. Iba Haroun probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDURDEFGGTYY 61%, FC real barcelona 39%.
EDURDEFGGTYY - FC real barcelona 1:2