Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC real barcelona EDURDEFGGTYY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Abdu Nayhan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Gobash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hana Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Humaid speelt de bal door. Hana Hussain is nu in balbezit. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Darwish onderschept slim de pass. Darwish geeft een hoge lob. Iba Haroun rent richting de bal. Abdu Awzai onderschept slim de pass. Abdu Awzai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Rasibi passt de bal in één keer door. Yardan is nu in balbezit. Yardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yardan is nu in balbezit. bin Hareb rent richting de bal. Yardan onderschept slim de pass. Al Rasibi rent richting de bal. Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - EDURDEFGGTYY 0:1

41e minuut.
Yardan rent richting de bal. Al Matrooshi heeft problemen om de bal te vangen. Al Matrooshi geeft een lange en hoge pass. Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC real barcelona 34%, EDURDEFGGTYY 66%.
FC real barcelona - EDURDEFGGTYY 0:1

54e minuut.
Darwish geeft de bal voor. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai onderschept slim de pass. Abdu Awzai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
EL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yardan de bal. Yardan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Abdu Awzai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Rasheed komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Iba Haroun geeft een hoge lob. Al Kaabi kopt de bal weg. bin Hareb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yardan verovert de bal door een tackle van achteren. Yardan draait met de bal, schiet en ... Haj Sultan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Hana Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Omer is nu in balbezit. bin AL Omer geeft een hoge lob. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish rent richting de bal. Darwish speelt de bal door. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Al Matrooshi de bal onder controle te krijgen. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Noubi geeft een lange en hoge pass. Al Qubaisi is nu in balbezit. bin AL Omer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Qubaisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Qubaisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - EDURDEFGGTYY 0:2

83e minuut.
El Rasheed onderschept slim de pass. bin Bdeir rent richting de bal. Noubi onderschept slim de pass. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. Nadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hana Hussain passt de bal met de wreef. Iba Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Haroun probeert naar een medespeler te passen. Yardan rent richting de bal. Yardan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Al Matrooshi passt de bal met de wreef. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir passt de bal met de wreef. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - EDURDEFGGTYY 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC real barcelona 49%, EDURDEFGGTYY 51%.
FC real barcelona - EDURDEFGGTYY 1:2