Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIGGER KUNAL Ricardo22
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Hana Sakhtyani speelt de bal door. Khalil Hanna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt AL Hussain de bal. Abdu Forouhar rent richting de bal. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abdu Omer trapt de bal weg van het doel. Daar is Khalil Hanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mutawa speelt de bal door. Mugri is nu in balbezit. Mugri draait met de bal, schiet en ... Hana Ambari bokst de bal weg. Daar is Mahmoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIGGER KUNAL - Ricardo22 1:0

11e minuut.
Qassim met een sublieme pass. El Fayed rent richting de bal. El Fayed passt de bal zonder na te denken. Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sulayman Abbas geeft een hoge lob. Inworp. El Fayed met een snelle inworp. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa draait met de bal, schiet en ... Hana Ambari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hana Sakhtyani probeert de bal met de borst te controleren. Al Mutawa verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mutawa passt de bal zonder na te denken. Mugri rent richting de bal. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hana Sakhtyani passt de bal in één keer door. EL Baloushi heeft problemen om de bal te vangen. Qassim is nu in balbezit. EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIGGER KUNAL - Ricardo22 1:1

42e minuut.
El Fayed verovert de bal door een tackle van achteren. El Fayed geeft een lange en hoge pass. Daar is Mahmoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIGGER KUNAL - Ricardo22 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIGGER KUNAL 52%, Ricardo22 48%.
BIGGER KUNAL - Ricardo22 2:1

52e minuut.
Khalil Hanna is nu in balbezit. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi passt de bal met de wreef. Abdu Forouhar rent richting de bal. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Abdu Forouhar passt de bal in één keer door. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed speelt de bal door. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Fadl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Homayoun met de inworp. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Abdulqader passt de bal in één keer door. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIGGER KUNAL - Ricardo22 2:2

89e minuut.
Daar is Al Haddad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Fayed rent richting de bal. El Fayed met een sublieme pass. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIGGER KUNAL 54%, Ricardo22 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BIGGER KUNAL - Ricardo22 2:2