Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafi Osman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.6
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
bin Al Hana speelt de bal door. Daar is Hana Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymourian onderschept slim de pass. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
bin AL Fahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir passt de bal met de wreef. bin Gobash is nu in balbezit. bin Gobash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
bin Ali Faraj onderschept slim de pass. bin Ali Faraj met een sublieme pass. bin Al Hana speelt de bal door. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
El Fouad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin AL Fahir met de inworp. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
El Bdeir geeft een hoge lob. Omer is nu in balbezit. bin Gobash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Gobash krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Abdu Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir geeft een lange en hoge pass. Al Zeer heeft problemen om de bal te vangen. Hana Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omar schiet op doel. De bal raakt de paal. bin Malik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafi 28%, Osman 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafi - Osman 0:0

59e minuut.
El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir passt de bal in één keer door. Daar is Hana Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. Teymourian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Abdu Fahir onderschept slim de pass. Abdu Fahir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sulaiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Humaid is nu in balbezit. bin Humaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
AL Omer trapt de bal weg van het doel. bin Al Nard kopt de bal weg. AL Forouhar probeert de bal aan de voet te houden. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
AL Forouhar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bdeir komt het veld opgelopen.

72e minuut.
bin Al Nard passt de bal met de wreef. bin AL Fahir rent richting de bal. bin AL Fahir geeft een hoge lob. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt bin Humaid de bal. Abdu Hareb rent richting de bal. bin Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Humaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - Osman 0:1

86e minuut.
Abdu Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hareb geeft een lange en hoge pass. Daar is El Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafi 47%, Osman 53%.
rafi - Osman 0:1