Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dost FC real barcelona
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
EL Nayhan passt de bal met de wreef. Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi is nu in balbezit. Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Matrooshi draait met de bal, schiet en ... Haj Sultan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrooshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
bin Hussain probeert de bal aan de voet te houden. Hasan Ichya is nu in balbezit. Hasan Ichya passt de bal in één keer door. Abdu Awzai rent richting de bal. Abdu Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dost - FC real barcelona 0:1

13e minuut.
bin Ali Faraj met een harde bal richting middenveld. Jaber kopt de bal weg. Essa Hilali rent richting de bal. Abdu Awzai onderschept slim de pass. Abdu Awzai haalt uit met een fantastische trap. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
EL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Jaber de bal onder controle te krijgen. Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sulaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sulaiti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar geeft de bal voor. Shareef rent richting de bal. El Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. El Sultan geeft de bal voor. Haj Sultan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dost 50%, FC real barcelona 50%.
dost - FC real barcelona 0:1

71e minuut.
Haj Sultan met een harde bal richting middenveld. bin Bdeir kopt de bal weg. EL Nayhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dost - FC real barcelona 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dost 50%, FC real barcelona 50%.
dost - FC real barcelona 0:2