Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gulf Tiger EDURDEFGGTYY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
bin Al Hufi onderschept slim de pass. Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardan geeft een hoge lob. Al Rasibi is nu in balbezit. Al Rasibi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Noubi is nu in balbezit. Noubi met een sublieme pass. EL Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Yardan is nu in balbezit. Yardan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yardan draait met de bal, schiet en ... bin Forouhar probeert de bal aan de voet te houden. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi rent richting de bal. Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bdeir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al Qubaisi met een snelle inworp. Daar is Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hana Metsu geeft de bal voor. Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Nayhan geeft de bal voor. Yardan is nu in balbezit. Yardan haalt uit met een fantastische trap. bin Hambari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
bin Al Hufi passt de bal met de wreef. Abdu Humaid is nu in balbezit. Abdu Humaid passt de bal in één keer door. Iba Haroun is nu in balbezit. Iba Haroun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Abdu Humaid kopt de bal weg. Noubi probeert de bal aan de voet te houden. Hana Metsu met een sublieme pass. Iba Haroun rent richting de bal. Iba Haroun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gulf Tiger 50%, EDURDEFGGTYY 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gulf Tiger - EDURDEFGGTYY 0:0

60e minuut.
Abdu Nayhan met de inworp. Hana Hussain is nu in balbezit. bin Al Hufi begaat een overtreding. bin Al Hufi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Iba Haroun met een harde bal richting middenveld. Hana Metsu kopt de bal weg. Abdu Nayhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hana Metsu rent richting de bal. Noubi onderschept slim de pass. Noubi probeert naar een medespeler te passen. Iba Haroun is nu in balbezit. Iba Haroun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Iba Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubi rent richting de bal. Iba Haroun onderschept slim de pass. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi schiet op doel. Nadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
bin Forouhar kopt de bal weg. Klungelig pakt Hana Hussain de bal. bin Al Hufi probeert naar een medespeler te passen. Iba Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Haroun haalt uit met een fantastische trap. Nadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gulf Tiger 44%, EDURDEFGGTYY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gulf Tiger - EDURDEFGGTYY 0:0