Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafi Gulf Tiger
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Hana Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar schiet op doel. bin Hambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - Gulf Tiger 1:0

21e minuut.
Daar is bin Forouhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari passt de bal in één keer door. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abdu Humaid onderschept slim de pass. El Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - Gulf Tiger 2:0

34e minuut.
Hana Metsu speelt de bal door. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak passt de bal in één keer door. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafi 28%, Gulf Tiger 72%.
rafi - Gulf Tiger 2:0

51e minuut.
Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari passt de bal in één keer door. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. bin Hambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafi - Gulf Tiger 3:0

60e minuut.
Hana Metsu is nu in balbezit. El Bdeir onderschept slim de pass. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Abdu Humaid heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi passt de bal met de wreef. Iba Haroun is nu in balbezit. Iba Haroun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafi 33%, Gulf Tiger 67%.
rafi - Gulf Tiger 3:0