Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC real barcelona BIGGER KUNAL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt El Fayed de bal. El Fayed geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugri is nu in balbezit. Mugri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - BIGGER KUNAL 0:1

7e minuut.
bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash rent richting de bal. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai draait met de bal, schiet en ... Abdu Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Abdu Omer speelt de bal door. Mugri is nu in balbezit. Mugri haalt uit met een fantastische trap. Haj Sultan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Al Kaabi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - BIGGER KUNAL 0:2

30e minuut.
bin Bdeir speelt de bal door. Abdu Awzai rent richting de bal. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir schiet op doel. Abdu Omer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdu Omer met een sublieme pass. Al Mutawa kopt de bal weg. Mugri is nu in balbezit. Mugri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Abdu Awzai onderschept slim de pass. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar passt de bal zonder na te denken. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Shareef probeert naar een medespeler te passen. Al Mutawa rent richting de bal. Al Mutawa passt de bal met de wreef. Mugri is nu in balbezit. Mugri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abdu Rasibi heeft problemen om de bal te vangen. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir passt de bal zonder na te denken. Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shareef geeft een lange en hoge pass. Abdu Forouhar met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Sufi de bal. Abdu Forouhar onderschept slim de pass. Abdu Forouhar speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC real barcelona 44%, BIGGER KUNAL 56%.
FC real barcelona - BIGGER KUNAL 0:2

51e minuut.
Shareef geeft een hoge lob. Abdu Awzai kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Bdeir de bal. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Abdu Rasibi is nu in balbezit. bin Bdeir rent richting de bal. bin Sufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Bdeir passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - BIGGER KUNAL 1:2

79e minuut.
El Fayed is nu in balbezit. El Fayed passt de bal in één keer door. Mugri rent richting de bal. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash speelt de bal door. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir passt de bal zonder na te denken. AL Hussain verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC real barcelona 39%, BIGGER KUNAL 61%.
FC real barcelona - BIGGER KUNAL 1:2