Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dost Ricardo22
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Hana Sakhtyani is nu in balbezit. bin Al Hana onderschept slim de pass. bin Al Hana met een sublieme pass. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Al Sulaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sulaiti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matrooshi de bal. Matrooshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dost - Ricardo22 1:0

27e minuut.
Fadl rent richting de bal. Fadl geeft een lange en hoge pass. Hana Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hana Sakhtyani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Sultan met de inworp. Al Sulaiti rent richting de bal. Al Sulaiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
EL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan geeft de bal voor. Mahmoud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matrooshi rent richting de bal. Matrooshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dost 58%, Ricardo22 42%.
dost - Ricardo22 1:0

59e minuut.
bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar probeert naar een medespeler te passen. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Khalil Hanna passt de bal zonder na te denken. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed geeft een lange en hoge pass. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dost - Ricardo22 1:1

76e minuut.
Hasan Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed verovert de bal door een tackle van achteren. AL Sayed passt de bal in één keer door. Abdu Forouhar rent richting de bal. Abdu Forouhar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hana Sakhtyani met een sublieme pass. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Teymourian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
dost - Ricardo22 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dost 58%, Ricardo22 42%.
dost - Ricardo22 1:2