Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EDURDEFGGTYY Osman
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
EL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. El Harbi geeft een lange en hoge pass. bin Humaid heeft problemen om de bal te vangen. bin Humaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Noubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish passt de bal zonder na te denken. bin Humaid is nu in balbezit. bin Humaid schiet op doel. Nadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Al Zeer onderschept slim de pass. Al Zeer geeft de bal voor. Iba Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Humaid is nu in balbezit. bin Humaid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Qubaisi rent richting de bal. Al Qubaisi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yardan de bal. Yardan haalt uit met een fantastische trap. bin Malik bokst de bal weg.

26e minuut.
Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain passt de bal in één keer door. Abdu Nayhan heeft problemen om de bal te vangen. bin Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Humaid draait met de bal, schiet en ... Nadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Al Rasibi speelt de bal door. Klungelig pakt El Huzayel de bal. El Huzayel met een sublieme pass. bin Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Humaid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hana Darwish is nu in balbezit. Noubi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Darwish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. El Harbi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. bin Humaid maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - Osman 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDURDEFGGTYY 59%, Osman 41%.
EDURDEFGGTYY - Osman 0:1

46e minuut.
Omer passt de bal in één keer door. Yardan heeft problemen om de bal te vangen. Al Zeer rent richting de bal. Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EDURDEFGGTYY - Osman 1:1

54e minuut.
bin Ali Faraj met een sublieme pass. Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi met een sublieme pass. Yardan is nu in balbezit. Yardan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Al Rasibi rent richting de bal. Al Rasibi passt de bal met de wreef. Al Zeer is nu in balbezit. Yardan onderschept slim de pass. Yardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish passt de bal in één keer door. bin Humaid rent richting de bal. bin Humaid draait met de bal, schiet en ... Nadr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EDURDEFGGTYY - Osman 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDURDEFGGTYY 45%, Osman 55%.
EDURDEFGGTYY - Osman 1:2