Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC real barcelona rafi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
bin AL Omer heeft problemen om de bal te vangen. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir passt de bal zonder na te denken. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - rafi 0:1

10e minuut.
Shareef onderschept slim de pass. Shareef passt de bal met de wreef. Hana Gobash met een sublieme pass. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mubarak onderschept slim de pass. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mubarak zijn tegenspeler op de grond. Mubarak krijgt een gele kaart.

19e minuut.
bin Hareb geeft de bal voor. Inworp. bin Gobash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir geeft een hoge lob. Haj Sultan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - rafi 0:2

29e minuut.
Mubarak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin AL Fahir de bal. Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash speelt de bal door. Mubarak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haj Sultan met een harde bal richting middenveld. bin Bdeir speelt de bal door. Mansoor rent richting de bal. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... AL Omer bokst de bal weg.

40e minuut.
Sufi geeft een lange en hoge pass. bin Gobash kopt de bal weg. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
bin Gobash passt de bal met de wreef. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir passt de bal met de wreef. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... Haj Sultan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC real barcelona 58%, rafi 42%.
FC real barcelona - rafi 0:2

48e minuut.
Hasan Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan Ichya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin AL Omer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Forouhar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
bin AL Fahir controleert de bal met de borst. bin AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Sufi probeert de bal aan de voet te houden. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
bin AL Omer geeft een lange en hoge pass. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar probeert naar een medespeler te passen. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar schiet op doel. Haj Sultan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash begaat een overtreding. bin AL Fahir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mubarak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Al Kaabi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC real barcelona - rafi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC real barcelona 59%, rafi 41%.
FC real barcelona - rafi 0:3