Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricardo22 EDURDEFGGTYY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hana Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi onderschept slim de pass. Al Rasibi passt de bal in één keer door. Yardan rent richting de bal. Yardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Noubi met een sublieme pass. Daar is El Huzayel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Hussain rent richting de bal. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hana Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hana Sakhtyani geeft de bal voor. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Nayhan is nu in balbezit. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Homayoun passt de bal in één keer door. Hana Hussain rent richting de bal. Abdu Forouhar onderschept slim de pass. Abdu Forouhar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abdu Nayhan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hana Sakhtyani is nu in balbezit. Noubi rent richting de bal. Hana Sakhtyani maakt een afschuwelijke overtreding. Hana Sakhtyani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricardo22 47%, EDURDEFGGTYY 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ricardo22 - EDURDEFGGTYY 0:0

66e minuut.
Hana Hussain speelt de bal door. Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulqader. Abdulqader krijgt een gele kaart.

71e minuut.
El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed onderschept slim de pass. AL Sayed passt de bal in één keer door. Abdu Forouhar rent richting de bal. Abdu Forouhar schiet op doel. Paal!

87e minuut.
EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi passt de bal zonder na te denken. Al Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Yardan is nu in balbezit. Yardan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricardo22 46%, EDURDEFGGTYY 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ricardo22 - EDURDEFGGTYY 0:0